Termeni și condiții

Generalități

Folosirea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții.
Pentru folosirea în bune condiții a site-ului se recomanda citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.
Societatea FOTO Expres Procesare SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi, fără o notificare prealabilă.

Definiții

Acest site este întreținut și administrat de FOTO Expres Procesare SRL (legal înregistrată la Registrul Comerțului Clui cu nr. J12/3127/2004, având Codul Unic de Înregistrare cu nr. 16719852 ), care va fi denumită în continuare SOCIETATE.
Persoanele care comandă și achizitionează produse prin intermediul acestui site, sunt denumite CLIENT.
Fotografiile, textele, datele tehnice, prețurile și celelalte informații care se găsesc pe site-ul www.lookprint.ro și www.lookprint.eu vor fi denumite în continuare CONȚINUT.

Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului este proprietatea societății și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996).
Folosirea fără acordul societății a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise în mod expres: copierea manuală a conținutului, precum și citirea sau publicarea conținutului de către alte companii sau site-uri, pentru a face comparație sau analiza în vreun fel sau scop.

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Informațiile din formularul de comandă sunt necesare pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, etc., în nici un caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.
Societatea nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese e-mail și nu divulgă adresa dumneavoastră altor persoane sau instituții.

Declinarea responsabilității

Societatea și furnizorii săi nu își asumă responsabilitatea pentru greselile de tipărire sau afisare, în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini etc.
În eventualitatea în care prețul produsului sau al unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afisate greșit, iar livrarea nu s-a efectuat încă, societatea își aloca dreptul de a anula sau amîna livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.
De asemenea, imaginile ce sunt prezentate în site sunt cu titlu exemplificativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificarii caracteristicilor, design-ului, fără o notificare prealabilă de catre producători/furnizori.
Valoarea maximă a obligațiilor societății, față de orice client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este valoarea sumelor încasate de societate de la clientul respectiv, sume reprezentând valoarea produselor livrate necorespunzător sau nelivrate total.
După expedierea produselor și recepționarea lor, societații nu i se mai poate cere returnarea banilor în nici un fel și deasemenea, nici returnarea produselor.

Comanda clientului

Prin transmiterea comenzii, clientul se angajează contractual să achizitioneze și să achite produsele comandate. Contractul se consideră încheiat în momentul trimiterii de catre vânzător a mesajului de confirmare a comenzii clientului. Vânzătorul își rezervă dreptul de a accepta sau nu o comanda.
Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comanda neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
Prețul, modalitatea de plata și termenul de plată sunt specificate în cadrul procesului de comandă.

Transferul riscului

Riscul de pierdere și/sau deteriorare a marfurilor este transferat acestora la expediere odată cu predarea produselor de către vânzător curierului sau în mod direct clientului.
În momentul preluării pachetului, clientul are obligația de a verifica integritatea acestuia. Dacă pachetul este avariat și nu este anexat procesul verbal legat de avaria acestuia, clientul are dreptul să refuze primirea pachetului, iar dacă primeste pachetul avariat fără procesul verbal, o face pe propria lui răspundere. Pentru validarea altor reclamații, clientul va păstra bonul de achitare a coletului.

Garanția produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului beneficiază de garanție după cum urmeaza:
12 luni de la data vanzarii pentru utilaje

Taxe suplimentare

Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și eventualele cheltuieli de expediție si/sau transport, numai în cazul în care expedierea se face cu poșta rapidă, la solicitarea expresă a clientului.
Societatea nu percepe nicio taxă suplimentară clientului la cumpararea produsului.

Frauda

ORICE ÎNCERCARE DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVĂ DE FRAUDARE ȘI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALA ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Litigii

Orice litigiu aparut între clienți și societate va fi rezolvat pe cale amiabilă.
În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanței de judecată în a carei rază teritorială se gasește sediul social al societății.
Prezentele clauze se completează cu cele din contractul încheiat cu clientul/clientii, acolo unde e cazul

Înregistrarea contului online

Pentru a face cumpărăturile online mai rapid și mai ușor, te poți înregistra pe site-ul nostru. Ca și client înregistrat, trebuie doar să introduci adresele de expediere și informațiile de facturare o singură dată. Acestea vor fi stocate în siguranță pentru o utilizare viitoare. Folosind numele tău și o parolă la alegere, poți accesa contul online în orice moment pentru a adăuga, a șterge sau a schimba informațiile legate de tine. Dacă utilizezi un computer public, îți recomandăm să te deconectezi când închei cumpărăturile. Astfel informațiile tale vor fi stocate de noi, dar nu vor fi accesibile nimănui din computerul respectiv.

Emailuri

Vei primi e-mailuri promoționale de la noi numai dacă ai optat ca să le primești. Dacă nu dorești să mai primești e-mailuri de la LOOK Print sau de colaboratorii săi, poți face clic pe linkul "Dezabonare" din partea de jos a oricărei comunicări prin e-mail trimisă de noi. Te rugăm să ne permiteți un termen de 2 - 3 zile lucrătoare de la data primirii solicitării pentru a finaliza eliminarea, deoarece unele dintre promoțiile noastre s-ar putea să fi fost deja în curs de desfășurare înainte de a vă trimite cererea.

Acceptări

O dată cu utilizarea acestui site, înțeleg și accept termenii și condițiile.

Folosirea materialelor acestui site ( imagini și / sau texte ) se va face numai cu acceptul nostru explicit.
FOTO Expres Procesare SRL comercializează atât persoanelor juridice cât și persoanelor fizice!

Întrebări pentru LOOK Print?

Contactează-ne

reCAPTCHA demo: Simple page

Copyright © 2018 LOOK PRINT s.r.l. - www.lookprint.ro și www.lookprint.eu. Toate drepturile rezervate.